Deense deelnemer Gewoon Bloot veroordeeld voor pedofilie

Deense deelnemer Gewoon Bloot veroordeeld voor pedofilie

Een van de deelnemers van Ultra smider tøjet is vorige week voor 9 maanden celstraf veroordeeld voor geslachtsgemeenschap met een kind en het bezit van meer dan 3.000 kinderpornografische afbeeldingen en video's. Dit vonnis werd afgelopen maandag uitgesproken in de rechtbank van Glostrup, een buitenwijk van Kopenhagen. De 41-jarige veroordeelde was een van de mensen die zich in het programma uitkleedde voor een schoolklas.

Gewoon Bloot als 'onschuldige educatie'

In Ultra smider tøjet, het tv-programma wat bij ons Gewoon Bloot heet en wordt gepresenteerd door Edson Da Graça, staan naakte volwassenen op een podium. Basisschoolkinderen kijken toe en mogen vragen stellen over de ontblote lijven. De Nederlandse serie is gebaseerd op het Deense format. 

In Denemarken wordt Gewoon Bloot uitgezonden door DR. Nadat een kennis van de inmiddels veroordeelde man contact had opgenomen met de zender en hen informeerde over de verdenking tegen de man, koos DR ervoor om de betreffende aflevering te niet uit te zenden, zonder daar verder enige ruchtbaarheid aan te geven. 

In een toelichting stelt DR: "We kunnen bevestigen dat de persoon in kwestie niet in de buurt van kinderen is geweest gedurende de hele productie". De zender benadrukt dat DR "de huidige situatie zeer serieus neemt".

Nederlandse deelnemers

Ook bij de Nederlandse deelnemers zijn een aantal zeer zorgwekkende seksuele afwijkingen te zien. Zo was Gerben Bakker al glunderend te zien met zijn eikelpiercing en was Ingrid Bakker al halfnaakt te zien op haar Instagram met een vuurwapen in de hand. 

In de 'Transgender'-uitzending van vanavond (2 mei) zit onder andere onderstaande 'Amira Quada', een transgender die erotische content aan de man brengt via Instagram en Onlyfans.

Pervers patroon

Het is bekend dat links Nederland van oudsher een obsessie heeft met het normaliseren van pedofilie en naakt rondom kinderen, zie bijvoorbeeld onze video Vizier Op Groen Links, waar meerdere pedofielen bij Groenlinks de revue passeren.

Nederlandse deelnemers van Gewoon Bloot, waaronder Dèquencio Weijers, Isabelle Hoogendoorn, Anne van Doesburg, Jaimy van Galen, Sherelya Stritecky, Ingrid Bakker, Galyna Kyyashko, Anja Veul, Gerben Bakker, Albertine Abube en Saba Tesfahuny zijn bijna zonder uitzondering al op andere plekken te zien met perverse uitspattingen. 

Het is onbekend of er ook pedofiele deelnemers bij de Nederlandse variant hebben meegedaan of zijn geweigerd.  

Gelezen? Delen en retweeten! Gebruik de knoppen hieronder
Kom ook naar Telegram
Posted on