Doneren

Doneren

Doneer direct crypto

Op dit moment is doneren met cryptovaluta de enige mogelijkheid om te doneren. Alle andere mogelijkheden worden zeer gewaardeerd maar zijn op dit moment niet realistisch. Het heeft dus geen zin om te vragen of je met een Tikkie of iDeal of cash kunt doneren. We zullen nooit anonimiteit opgeven voor financieel gewin. . 

Mocht je dus toch willen doneren door middel van crypto, dan zijn dit de adressen: 

  • Bitcoin naar dit adres: 1MqabdjD19bkeJeMryqbhWny5GtpAiQ5WE
  • Ethereum naar dit adres: 0xab0b809e184B5cA11365ef77DE94a18FABD361c9
  • Monero naar dit adres: 4532jUCvjayUNq1LyHMqoDLuNfMszgU3nUH84EesdAzyLPRwy8urUaThGyyaxGDXTcCNjcGamxPWTZ8cMKX6bxYy9yyGhSj

Achtergrond 

Update: tussen 31 december 2020 en 21 maart hadden wij een samenwerking met Backme.org voor het afhandelen van abonnementen en donaties. Op 22 maart 2021 heeft Backme.org onze pagina offline gehaald en de samenwerking beëindigd, zoals PayPal dat eerder ook al deed. Voorlopig kun je dus alleen rechtstreeks doneren via Bitcoin. 

Vizier Op Links ligt constant onder vuur. Onze accounts bij onder andere Linktree, Paypal en Protonmail zijn geschorst door lastercampagnes van onze tegenstanders. Recent is personeel van onze webhost gedoxt waardoor wij gevraagd zijn om te vertrekken naar een andere hostingpartij. 

Jouw donaties komen in een klein fonds waarmee wij in staat zijn snel te reageren op dergelijke uitdagingen, nieuwe initiatieven kunnen bekostigen (zoals posters, stickers en korte filmpjes) en onderzoekskosten kunnen maken (handelsregister, kamer van koophandel, et cetera).