Linkse Activisten Tours: Martijn Koning

Linkse Activisten Tours: Martijn Koning

In deze editie van Linkse Activisten Tours: Martijn Koning

Wat een fantastisch appartement voor doorstromers in de Churchill-laan, een centrale straat gelegen in Amsterdam-Zuid. De Churchill-laan bevindt zich op een unieke locatie wat betreft eetgelegenheden en karakteristieke straten voor de dagelijkse boodschappen.

Dit appartement is in 2014 aangekocht door Martijn Koning en zijn 7 jaar jongere partner Kine Håndlykken, voor een vriendelijk bedrag van €399.000. Beide bewoners voeren vanaf deze locatie hun bedrijf, in het geval van Koning is dat ‘Humor Koning’. De WOZ-waarde is de afgelopen jaren bijna verdubbeld, dus Martijn kan dit pand met een goede winst verkopen, mocht hij dat willen.

Martijn Koning raakte recent in opspraak door een ongekende persoonlijke aanval op Thierry Baudet in de live talkshow van Eva Jinek. In een interview aan het AD wilde Koning geen excuses maken. ,,De bedoeling was Baudet raken en dat is wel gelukt, ja.”, aldus de cabaretier.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Gelezen? Delen en retweeten! Gebruik de knoppen hieronder
Kom ook naar Telegram
Posted on