Linkse Activisten Tours: Sidney Smeets

Linkse Activisten Tours: Sidney Smeets

In deze editie van Linkse Activisten Tours: Sidney Smeets

U kent het wel: locatie, locatie, locatie. En dit appartement op de begane grond is een echte parel. Gelegen in een rustige straat in de Plantagebuurt tussen de Amstel en de Weesperstraat in, recht achter Carré. Een knus stukje Amsterdam als fijne uitvalsbasis om te genieten van dit communistische Sodom en Gomorra.

Hier woont Sidney Smeets, vermaard strafrechtadvocaat van Spong Advocaten en voormalig D66-kamerlid. Als invulling voor zijn vrije tijd kiest Smeets voor links activisme, Star Wars en minderjarige jongens. Smeets kocht deze woning in 2011 voor een gunstige prijs van 225.000 euro, exclusief de beruchte Amsterdamse erfpacht. Er rust op dit pand een hypotheek van 254.848 euro. 

Misbruik

Smeets ligt zwaar onder vuur na tientallen aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Meerdere jongemannen meldden dat Smeets hen ongepaste berichten had gestuurd. Ook zou hij met jonge jongens hebben afgesproken en seks met hen hebben gehad. In verschillende kranten is Smeets beschuldigd van dergelijk gedrag, waarbij één slachtoffer zelfs 15 jaar was ten tijde van de avances van Smeets. 

Smeets is op 15 april 2021 teruggetreden als kamerlid voor D66 zonder enige noemenswaardige verdediging, wat doet vermoeden dat de zaken die nu naar buiten zijn gebracht slechts het topje van de ijsberg zijn. 

Gelezen? Delen en retweeten! Gebruik de knoppen hieronder
Kom ook naar Telegram
Posted on