Linkse Activisten Tours: Volkert van der Graaf

Linkse Activisten Tours: Volkert van der Graaf

In deze editie van Linkse Activisten Tours: Volkert van der Graaf

Altijd al willen weten hoe een moordenaar woont? Dit is een buitenkans. Nette eengezinswoning met stenen bijgebouw en diepe tuin. Ideaal voor starters. De woning wordt op dit moment bewoond door Volkert van der Graaf en Petra Lievense.

Direct bij aankomst bij deze woning zal het u opvallen dat deze woning goed beschut ligt in een rustige straat. Hierdoor is de woning mooi vrij gelegen en ook vanuit de woonkamer heeft u geen inkijk. De ligging centraal in Harderwijk is ideaal te noemen. Zo bereikt u per fiets of auto binnen enkele minuten de bossen van de Veluwe en het centrum van Harderwijk. Ook het NS station en de op- en afrit van de A28 zijn op korte afstand gelegen. Kortom, alles is prettig dichtbij gesitueerd.

Op het kavel staat een stenen bijgebouw, waar de recherche ooit een ‘explosiegevaarlijke combinatie van chemicalien’ aantrof tijdens een onderzoek. Beide bewoners zijn hiervoor aangehouden maar nooit veroordeeld. Dit is ook het huis waar Volkert zijn vuurwapen regelde en de moord op Pim Fortuyn voorbereide.

Het huis is hypotheekvrij, omdat de eigenaar al sinds lange tijd eigenaar is van dit pand. Het huis is het enige huurhuis in de straat. Op het dak liggen zonnepanelen, een erfenis van de handel van Petra Lievense, zij was een korte tijd handelaar in zonnepanelen. Bezichtigingen kunnen op dit moment nog niet worden ingepland. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Gelezen? Delen en retweeten! Gebruik de knoppen hieronder
Kom ook naar Telegram
Posted on